Comunicat Concentració del 19 de Setembre

Convenció Valencianista vol fer pública la seua decisió de no participar en la concentració que diverses associacions d’àmbit cultural i social valencià han convocat per al próxim 19 de setembre . Les raons per les quals no participarà son:

  • Encara que rebugem les declaracions de membres del Consell aduïdes en la convocatòria, considerem que, sent totes relatives al passat, quan encara no ocupaven eixos càrrecs i, per tant, quan no representaven al poble valencià en el seu conjunt, no podem utilisar-les ara com a justificació per a una movilisació.
  • Les accions mampreses fins al moment pel Consell i per alguns ajuntaments no podem considerar que atenten a les nostres senyes d’identitat.
  • La coincidència de la convocatòria en la campanya electoral catalana pot convertir-la en facilitat en una concentració anticatalanista, i no valencianista, camí pel qual Convenció Valencianista no vol discorrer.
    Esta postura oficial no es incompatible en el fet de que qualsevol dels seus socis, a títul personal, vullga acodir o recolzar-la.

Valéncia a 17 de setembre de 2015