¡Senyeres al balcó 2015!

CONCURS: Busquem nova image per a la campanya “SENYERES AL BALCO” 2015

Aprofitant la proximitat del 9 d’Octubre, Dia del Regne de Valencia, des de Convencio Valencianista llancem un any mes la campanya “Senyeres al balco”, en la que animem a tots els valencians i valencianes a engalanar els balcons de les seues cases, en tan valencianissima data, en la Real Senyera del Poble Valencià.

Com a novetat per a enguany hem decidit que l’image principal de la campanya siga triada entre tots els nostres amics i amigues de facebook per mig d’un concurs fotografic.
Senyeres al balco
¿CÓM PARTICIPAR?

Tots els interessats en participar en el concurs haureu d’enviar-nos, via mensage directe a la nostra pagina de facebook, la fotografia del vostre balco engalanat en la Real Senyera. El dia 1 d’octubre, la fotografia que mes “m’agrada” haja obtingut en la nostra pagina, sera la seleccionada com a image principal de la campanya “Senyeres al balco” de 2015. Ademes, el guanyador del concurs obtindrà un lot de llibres en Llengua Valenciana.

Entre tots els participants del concurs es sortejarà una subscripcio gratuïta anual al bolleti ROGLE, que edita mensualment el Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana, per la que el rebra en casa per correu ordinari debades.

IMPORTANT

Les fotografies deuran ser ORIGINALS i propietat dels seus respectius autors. Convencio Valencianista i el Rogle Constanti Llombart es reserven el dret de cancelar la participacio d’aquelles fotografies que incomplixquen els drets de copyright.