¡Ya està aci el Calendari Interassociatiu!

Vore que cada dia es mes freqüent juntar associacions per a conseguir dur a terme un proyecte fa que des de fora resulte senzilla esta labor. I la veritat es que enguany ha segut aixina. El nostre teixit interassociatiu està mes unit que mai.

Quan decidirem l’any passat crear el Calendari interassocciatiu ho ferem des del convenciment ferm de que era una meta possible, per molt costos que resultara traure’l avant. El resultat pronte mos donaria la rao; tant, que en poc mes de quinze dies haguerem de recorrer a una segona edicio.

Enguany hem buscat destacar noves dates i incloure noves imagens; perque l’intencio al dissenyar este calendari es no nomes facilitar que se puguen anotar en ell els diferentes quefers o cites personals, sino tambe crear l’ocasio de dependre part de la nostra historia, sobre els nostres personages mes ilustres i dels fets que d’alguna manera nos han marcat com a poble.


Enguany presentem una nova entrega plena de carinyo. Una nova ilusio feta realitat que esperem perdure inclus en el pas del temps i que nos ajude a vore que, cada dia mes, el valencianisme està creixent unit.

¿Qui sap si en breu tornem a reviure aquelles multitudinaries reunions? Si es que per fi la Covid nos dona un respir per a juntar-nos i comprovar la força en la que estem creixent. Pero de moment, nomes un desig:


Que pogau fruir d’este calendari. La millor mostra de que tornem a colaborar i a estar ¡Tots junts!