¡Senyeres al balco 2017!

Aprofitant la proximitat del 9 d’Octubre, Dia del Regne de Valencia, des de Convencio Valencianista, en la participacio del Rogle Constanti Llombart, llancem un any mes la campanya “Senyeres al balco”. En ella volem animar a tots els valencians i valencianes a que engalanen, en tan valencianissima data, els balcons de les seues cases en la Real Senyera.

A diferencia de les edicions anteriors l’image que siga triada entre tots els nostres amics i amigues de facebook per mig d’un concurs fotografic, será la que anuncie la campanya l’any que ve.

¿CÓM PARTICIPAR?

Tots els interessats en participar en el concurs haureu d’enviar-nos, via mensage directe a la direccio de facebook Convencio Valencianista la fotografia d’un balco, finestra o d’algun atre element de la frontera d’un domicili, engalanat en la Real Senyera. El dia 8 d’octubre, la fotografia que mes “m’agrada” haja obtingut, sera la seleccionada com a image principal de la campanya “Senyeres al balco” de 2018. Ademes, el guanyador del concurs obtindrà un lot de llibres en llengua valenciana.

Entre tots els participants del concurs es sortejarà una subscripcio gratuïta anual al bolleti ROGLE, que edita mensualment el Rogle Constanti Llombart de Cultura Valenciana, que rebra en el seu domicili per correu ordinari.

IMPORTANT

Les fotografies deuran ser ORIGINALS i propietat dels seus respectius autors. Convencio Valencianista i el Rogle Constanti Llombart es reserven el dret de cancelar la participacio d’aquelles fotografies que incomplixquen els drets de copyright.