Bon Nadal i Feliç 2022

La junta de Convencio vol aprofitar esta entrada per a felicitar a tots els seus socis i a la societat valenciana en general.

Esperem de tot cor que pronte acabe la pandemia que patim i que el proxim 2022 siga un any ple d’activitats en les que mos tornem a trobar. Tenim preparades moltes sorpreses dins del «Tots els dies 9» i en elles el poder coneixer ad eixos grans personages valencians que, durant l’historia, han colaborat en enaltir les glories valencianes i crear la societat tal i com la conegam hui.

Anunciem que el 2022 sera el 40 aniversari de les Normes del Puig. Aniversari en el que esperem desvelar part dels acorts qeu tingueren lloc durant la seua elaboracio i que feren possible la continuitat consensuada de la normativa Valenciana de Nebot i de la primera normativa de consens de 1914 que tingue lloc en La Llonja de Valéncia i que fon votada per tots els lletrats valencians conduits pel Pare Lluis Fullana.

Ademes, volem fer-vos particips de la Quarta Edicio del Premi d’ensaig Joan Costa i de molts atres proyectes que s’estan fraguant dins de Convencio.

Que pogau fruir d’estes festes en salut i alegria i que l’entrada del nou any mos siga a tots plena de bones noticies.

Bon Nadal i Feliç 2022