Tres presentacions en deu dies

El llibre ho mereix. En a penes 10 dies hem fet tres presentacions de 40 Aniversari de les Normes d’El Puig. 40 anys de resistencia valenciana.

Autors i part del public assistent a la presentacio del dia 20 en Cerveceria Cruz del Sur Shambala

La primera, la presentacio oficial, fon el 18 de decembre en el Monasteri de Santa Maria d’El Puig, a la que s’assistia previa invitacio. Obertes a tot el public han segut les dos següents, el dilluns 20 en la cerveseria Cruz del Sur Shambala, i el dimarts, dia 28, en la seu del Grup d’Accio Valencianista.

Foren actes mes distesos en els que Sergi Guinot, el representant de Mosseguello, editora de l’obra, acompanyat per Juli Moreno (i tambe per Joan B. Sancho el dia 20), informaren al public assistent del contingut i de les vicisituts de l’elaboracio del llibre.

Alguns dels autors assistiren tambe ad estos actes i els compradors pogueren endur-se una bona coleccio de firmes i dedicatories.

Autors assistents a la presentacio del dia 28 en la Seu del GAV

Donem l’enhorabona a un dels autors en particular, Toni Fontelles, que, en el mateix acte del GAV el dia 28, presentava el seu ultim treball, Dotze Mesos: refrans, vida, cultura, al que desigem i augurem una magnifica acollida.

Finalment volem agrair la bona acollida que ha tingut este chicotet homenage a les Normes d’El Puig, que ha segut fet en la voluntat, en la que tots coincidixen, de que estes normes continuen sent un aglutinant del moviment valencianiste.