¡Senyeres al balco 2022!

Un any mes Convencio Valencianista fa una crida que dirigix a la ciutadania en general i al valencianisme en particular per a que el 9 d’Octubre, Dia Nacional Valencià, fem tots patent la nostra valenciania exhibint la Real Senyera en els nostres domicilis, en balcons i finestres.

No deixem passar eixe dia com un festiu mes; te un profunt significat historic i reivindicatiu que no deu quedar diluit, be per l’interessada desvirtuacio –inclus institucional–, be pel mercantilisme auspiciat per sectors socials que tot ho convertixen en objecte de comerç.

Manifestem el nostre orgull de poble, de l’historia de la que hem segut protagonistes, de la llengua valenciana, una llengua ben nostra, construida pels nostres antepassats a lo llarc dels sigles i que nos han llegat com a herencia a conservar, dels valencians ilustres en tants camps i disciplines, que en el seu talent i esforç han contribuit a l’alvanç, progrés i modernisacio de la societat.

Exteriorisem la nostra voluntat de voler seguir sent un poble, el Poble Valencià, fent per viure els simbols que nos identifiquen i particularisen respecte del restant de pobles del mon. Fem, d’esta manera, homenage a tants valencians que a lo llarc del temps han lluitat per a defendre la nostra integritat i els nostres drets com a poble.

Demostrem la voluntat de compartir un futur, de resistir ad aquells que nos volen docils i sumissos, a ponent o a tramontana, perque no conceben, no toleren, que un valencià puga sentirse orgullos de ser-ho, sense sucursalismes culturals, economics o identitatiris.

Per orgull de lo que hem segut i per reivindicacio de lo que volem ser:

¡Valencianes i valencians, Senyeres al balco!

 

 

¿COM CONCURSAR EN LA CAMPANYA?

1.- Pengeu la vostra #Senyera en el balco de casa o en algun lloc esterior (finestra, teulada…)
2.- Feu una foto lo mes bonica que pogau i que es veja ben vista la Senyera.
3.- Envieu les fotos per privat a la pagina Facebook de Convencio Valencianista i mosatros les pujarem a l’album d’enguany. Molt important. Teniu fins als dia 8 a les 20:00h (8 de la nit)
4.- Lo mes important. Voteu i convideu als vostres amics a que vos voten. Tots podem guanyar el concurs.
El dia 9 d’octubre a les 21:00h (9 de la nit) es procedirà al reconte dels vots i es puntuaran com l’any passat (1 punt per cada màgrada, 2 per cada m’importa i 3 per cada m’enchisa).El guanyador serà publicat en la pagina de Convencio i rebrà un lot de llibres valencians.
Ademes, a l’any que ve la foto guanyadora anirà inclosa en el pasqui que publica tots els anys Convencio Valencianista.
¡Que guanye el millor!

 

Per la recuperacio del Dret Civil Valencià

Per una finançacio justa

Per la conclusio definitiva del Corredor Mediterraneu

Per unes infraestructures en les que poder afrontar en garanties els reptes del sigle XXI

Per la preservacio del nostre patrimoni natural

Pel respecte institucional a l’idioma valencià, reconegut en l’Estatut d’Autonomia

Per l’oficialisacio de les Normes d’El Puig

¡SENYERES AL BALCO!

 

 

Image de portada: Foto de Lola García Broch, guanyadora del concurs “Senyeres al Balco” 2021.